Bio-Light Druppel

(ZEER BEPERKT BESCHIKBAAR)  Deze sfeervolle hanglamp is vervaardigd uit hennepvezels. Hennep is een oeroud, duurzaam gewas dat op Nederlandse bodem verbouwd wordt. Door het gebruik van natuurlijk materiaal verspreid deze hanglamp een warm, vriendelijk en natuurlijk effect in de ruimte. Elke lamp is handgemaakt en daardoor uniek! 

 

Plafondbevestiging en lichtbron worden meegeleverd zodat u gelijk van het bijzondere effect kunt genieten!

 

De serie Bio-Lights bestaat uit 4 hanglampen welke op zichzelf bijzondere sfeermakers zijn voor elk interieur maar onderling ook goed te combineren zijn.

In het productieproces wordt de hennep bewerkt met natuurlijke en biologisch-afbreekbare materialen. 

€ 130,00

  • Uitverkocht

Lampen ophangen?

Op zichzelf zijn deze lampen een sfeervolle en warme toevoeging aan uw interieur, maar het combineren van (verschillende) lampen kan natuurlijk ook!

Graag denk ik met u mee over de juiste manier van het ophangen van de lampen zodat we samen tot de mooiste oplossing kunnen komen dat bij u en uw interieur past.

 

Bevestigingsbalk plafond geschikt voor 3 tot 5 lampen

De verlichting in de webshop worden standaard met een enkele plafondbevestiging en lichtbron geleverd. 

Als u de losse lampen wilt verenigen in een set kunt u gebruik maken van een plafond-bevestigingsbalk. Doormiddel van de sleuven in de bevestigingsbalk kun je zelf de positie van elke lamp bepalen en zo een geschikte compositie creëren.

€ 65,00

  • Beperkt beschikbaar, wordt speciaal voor ú gemaakt!
  • Levertijd: 2 dagen